Menu

Prapp! Bereid je voor op jouw toekomst in de Applied Sciences!

media-afbeelding

Overweeg je een hbo-opleiding? Iets met exacte vakken? Lijkt Forensisch onderzoek je leuk? Of kies je toch voor Technische natuurkunde? Prapp! helpt jou om de opleiding te vinden die het beste bij jou past. Prapp! bevat informatie over opleidingen, hogescholen en beroepen. Zo kun je je goed oriënteren op wat je waar kunt studeren én wat je met die opleiding kunt worden. Ook vind je in Prapp! de eerstvolgende open dagen en ervaringsverhalen van studenten.

In de interactieve games of testjes ontdek je zelf welke opleiding het beste bij jou past. Door te vragen naar je interesses, hobby’s en favoriete schoolvakken leert Prapp! jou steeds beter kennen. Hoe meer testjes je doet, hoe beter het advies bij je past. Wat je uiteindelijk ook kiest, door met Prapp! aan de slag te gaan bouw je aan een goed doordachte studiekeuze. Belangrijk voor jou, maar ook voor je toekomstige opleiding. Steeds meer opleidingen vragen van je dat je je keuze toelicht. Met Prapp! ben jij goed voorbereid op je intake gesprek.

Met Prapp! bereid je je eenvoudig en op een leuke manier voor op jouw toekomst in de Applied Sciences!

Domein Applied Science bevat de volgende opleidingen:

Applied Science

Bio-informatica

Biologie en medisch laboratoriumonderzoek

Biotechnologie

Chemie

Chemische technologie

Forensisch onderzoek

Milieukunde

Technische natuurkunde

Prapp! is nu gratis te downloaden via de Play Store en de App Store.

Prapp! is onderdeel van de PROEF!-campagne. Behalve Prapp! omvat deze campagne een website en folders. Ook zijn er bij alle opleidingen experimentlessen ontwikkeld.

Prapp! is ontwikkeld door Stichting C3, in samenwerking met Domein Applied Science en ConceptM.

Voor vragen over Prapp! kun je contact opnemen via info@proef.info