Menu

Projecten

C3 organiseert de volgende projecten:

Expedition Chemistry

Met de materialen en activiteiten van Expedition Chemistry maken kinderen op een speelse manier kennis met chemie en toepassingen van chemie in het dagelijks leven.
Lees meer

Exact wat je zoekt!

De activiteiten en materialen van ‘Exact wat je zoekt!’ maken middelbare scholieren (vmbo, havo, vwo) enthousiast voor en bekend met een carrière in de chemie, life sciences en procestechniek.
Lees meer

Lab Experience Days

Tijdens een LED ervaren middelbare scholieren hoe het is om in een laboratorium te werken én ouders komen alles te weten over de beroepsmogelijkheden en arbeidsperspectieven.
Lees meer

Week van de Procestechniek

In week 4 bezoeken vmbo-leerlingen bedrijven in de procestechniek waar ze een rondleiding krijgen, zelf aan de slag mogen en vragen kunnen stellen aan medewerkers.
Lees meer
PROEF!

PROEF!

De ‘PROEF!’ campagne laat havo- en vwo-leerlingen ervaren wat de beroepsmogelijkheden zijn na een hbo-opleiding in de Applied Sciences.
Lees meer
VNCI en Nieuwe Scheikunde

VNCI & Nieuwe scheikunde

In de onderwijsmodules van ‘VNCI & Nieuwe Scheikunde’ staan industriële contexten en beroepsbeelden centraal.
Lees meer

Jet-Net Parels maken

In dit project werken we in regio Zuid-Holland samen met Shell-ouders en leerkrachten aan beter Wetenschap en Technologie (W&T) onderwijs.
Lees meer

Archief

Projecten die C3 in het verleden gerealiseerd heeft:

Rubber en Kunststof Overal

www.kunststofoveral.nl laat vmbo-scholieren zien dat er geen dag voorbij gaat waarin zij niet in aanraking komen met deze producten. Partners:
Lees meer