Menu

Uitwisselen materialen schoolexamens Scheikunde

Hebt u als scheikundedocent behoefte aan voorbeelden van toetsitems en praktische opdrachten, die zich richten op het schoolexamen (SE)? En hebt u zelf schoolexamens liggen die u wel wilt delen? Stichting Leerplan Ontwikkeling (SLO) en Stichting C3 faciliteren vanaf deze zomer een afgeschermd platform waar uitwisseling kan plaatsvinden volgens het voor én door docenten principe.

Voor het verzamelen van het materiaal richt SLO een dropbox-map in waarin docenten zelf schoolexamens en praktische opdrachten kunnen plaatsen. Meld u hiervoor aan met uw school-mailadres door een bericht te sturen naar j.sijbers@slo.nl, met in de onderwerpregel: Aanmelding dropbox SE. U kunt vervolgens uw eigen SE-items plaatsen en de items van anderen  downloaden.

Door SE-items die u aanlevert in de dropbox te plaatsen geeft u toestemming dat deze items in passend format op http://www.mijnscheikunde.nl/handreiking/ geplaatst worden. Dit is een afgeschermde pagina, waarvoor u na aanmelding voor de dropbox een wachtwoord ontvangt. Op deze pagina staan de ingestuurde SE-onderdelen van andere docenten ook in een duidelijk overzicht.