Menu

Vacature: projectleider communicatie en voorlichting (1 fte)

21-10-2014 | Stichting C3 brengt chemie tot leven en laat jongeren ontdekken wat hun talenten in de chemie zijn. C3 ontwikkelt daartoe activiteiten en materialen om kinderen tot 12 jaar te enthousiasmeren voor chemie (in brede zin). Bij jongeren van 12 tot 18 jaar ligt het accent meer op de beroepenvoorlichting voor de chemie, life sciences en procestechniek. C3 werkt daartoe graag samen met bedrijven, (onderwijs)instellingen en brancheorganisaties.

Wie zoeken wij?
Per 1 januari 2015 zijn wij op zoek naar een projectleider communicatie en voorlichting (1 fte). Hij of zij speelt een centrale rol in de communicatie naar onze achterban en doelgroepen. Om voor deze functie in aanmerking te komen ben je in het bezit van een universitair diploma chemie, life sciences of aanverwante opleiding. Aantoonbare affiniteit met communicatie is gewenst, maar enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie is een pre. Je kent namelijk de fijne kneepjes van het inzetten van sociale media en hebt ervaring met het schrijven van teksten voor verschillende doelgroepen. Verder ben je een teamplayer, handel je proactief, heb je een flexibele werkhouding en ben je in staat zelfstandig te werken. We vinden het belangrijk dat je in staat bent om nieuwe activiteiten te ontplooien. Kennis van jongerencommunicatie en belangstelling voor onderwijs is een pre. De werkzaamheden brengen met zich mee dat een rijbewijs B noodzakelijk is.

Wat ga je doen?
Als projectleider communicatie en voorlichting ben je verantwoordelijk voor de communicatie van Stichting C3. Samen met de directeur stel je het communicatieplan op en bij de uitvoering ervan verlies je de planning en het budget niet uit het oog. Relatiebeheer via sociale media, het presenteren van C3 via diverse (sociale) media, nieuwsbrieven en jaarverslagen, het onderhouden van de website www.C3.nl en het organiseren van een jaarlijkse C3-raadbijeenkomst behoren tot het takenpakket van de projectleider. Je creativiteit en daadkracht wordt uitgedaagd tijdens het presenteren van C3 op conferenties. Het adviseren en ondersteunen van de projectleiders in de communicatie is uiteraard ook een belangrijk onderdeel van je werkzaamheden.

Wat bieden wij?
Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden en een plezierige, informele werksfeer in een enthousiast team.

Ben jij wie we zoeken?
Heb je belangstelling voor de functie? Stuur dan je motivatie samen met je cv uiterlijk 10 november 2014 per e-mail naar Marijn Meijer, directeur van C3 (mmeijer@c3.nl). Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Marijn Meijer 070 – 337 87 81. Meer informatie over C3 vind je op onze websitewww.C3.nl. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.