Menu

Samen met jou

Stichting C3 ontwikkelt in verschillende projecten aansprekende promotiematerialen en uitdagende activiteiten om jongeren te informeren over en te enthousiasmeren voor de chemie en een carrière in de chemische sector. Voor de totstandkoming van deze producten kan C3 rekenen op de financiële steun van chemische bedrijven, onderwijsinstellingen en brancheorganisaties. De producten maakt C3 vaak samen met experts werkzaam bij chemische bedrijven, leerkrachten en/of (scheikunde)docenten.


Word projectpartner!

Steun de projecten van Stichting C3 financieel. C3 is voor de promotie van chemie onder jongeren altijd op zoek naar projectpartners. De projecten ‘Expedition Chemistry’ (voor basisschoolkinderen) en ‘Exact wat je zoekt!’ (voor middelbare scholieren) bijvoorbeeld kunnen jouw financiële steun gebruiken.

Zet je in!

Help mee met de ontwikkeling van de promotiematerialen en -activiteiten van Stichting C3. Ben jij chemicus, (scheikunde)docent of leerkracht? C3 maakt graag gebruik van jouw expertise en hulp. Lijkt het jou leuk om je in te zetten voor een project? Neem dan contact op met C3.