Datum: 1 november 2019
Locatie: Woudschoten

Op vrijdag 1 en zaterdag 2 november 2019 vindt de jaarlijkse Woudschoten Chemie Conferentie plaats en je kunt je nu aanmelden. Het thema van dit jaar is “Als docent in je element”, verwijzend naar het 150-jarig bestaan van het Periodiek Systeem der elementen. Tijdens deze conferentie wordt het Periodiek Systeem, in lezingen, masterclasses en werkgroepen, extra in het zonnetje gezet en wordt ingezoomd op specifieke elementen en/of groepen elementen.

Wij zijn er ook met een speciale workshop: de C3-carrousel. Hierin ervaren deelnemers zelf onze nieuwste activiteiten. Zo kun je het kunststofspel spelen dat onderdeel is van onze gastles over kunststoffen. Deze succesvolle gastles is nu ook beschikbaar voor havo- en vwo-leerlingen. Ook beleef je onze nieuwste VR-film die we opnamen in een papierfabriek. Speciaal voor de onderbouw vmbo presenteren wij onze nieuwe digibordlessen over onderzoekend en ontwerpend leren met chemie.

Benieuwd naar deze nieuwe activiteiten en hoe je ze kunt inzetten in de les? Schrijf je in voor onze workshop ‘C3-carrousel’ of kom langs bij onze stand! Na aanmelding voor de conferentie volgt een keuzemenu met de workshops.

 

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons actuele aanbod aan gratis lesmaterialen en activiteiten.

Aanmelden