Datum: 4 t/m 6 november 2021

In samenwerking met het Freudenthal Instituut organiseert C3 de meerdaagse Woudschoten Chemie Conferentie op 4, 5 en 6 november 2021 met het thema ‘Duurzaam chemieonderwijs’.

Ontmoetingsplek
De  Woudschoten Chemie Conferentie is de conferentie voor docenten in het scheikundeonderwijs voor havo- en vwo-leerlingen in Nederland waaraan elk jaar ruim 350 scheikundedocenten uit heel het land deelnemen. De conferentie is inmiddels een onmisbare ontmoetingsplek geworden voor de familie van chemiedocenten. Het scheikundeonderwijs is en blijft in beweging, de conferentie is de plek om gezamenlijk even stil te staan en kennis te delen over vakinhoud, onderwijsvormen en thematieken.

Woudschoten Chemie 2021
Zet nu alvast de data in je agenda! Vanwege het coronavirus dienen we rekening te houden met verschillende omstandigheden waaronder we de conferentie kunnen organiseren. Half september verwachten we het programma definitief rond te hebben en opent de inschrijving. Wil je daarover een persoonlijk mailtje ontvangen? Geef ons dan je mailadres even door.

Notificatie Woudschoten Chemie Conferentie 2021

Ontvang een mailbericht als de inschrijving voor de Woudschoten Chemie Conferentie 2021 is geopend.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons actuele aanbod aan gratis lesmaterialen en activiteiten.

Aanmelden