8 april 2020

In deze tijd, waarin de lessen online worden gegeven, is het lastig om het bedrijfsleven te betrekken in je lessen, zoals een gastles. Onze partner LyondellBasell, die onder andere de gastles ‘Kunststof Overal’ verzorgt, biedt daarom kosteloos online ondersteuning aan docenten die het onderwerp kunststoffen behandelen in de les. Daarbij kun je denken aan bijvoorbeeld een live presentatie over de voordelen en nadelen van kunststoffen en plastic of een dialoog waarin leerlingen online vragen kunnen stellen aan kunststofexperts. De gastlesgever van LyondellBasell sluit daarvoor aan bij de online les.

LyondellBasell is een van de grootste kunststof-, chemische en raffinagebedrijven ter wereld. Het bedrijf verkoopt haar producten in meer dan 100 landen; producten die bijdragen aan oplossingen voor de uitdagingen van deze tijd, zoals het verbeteren van de voedselveiligheid door middel van lichtgewicht en flexibele verpakkingen, het beschermen van de zuiverheid van de watervoorziening door sterkere en veelzijdige leidingen en het verbeteren van de veiligheid, het comfort en de brandstofefficiëntie van veel auto’s en vrachtwagens op de weg.

De gastdocenten van LyondellBasell gaan actuele onderwerpen niet uit de weg, zoals plastic afval in de oceanen of het kritische belang van de kunststofindustrie in het gevecht tegen het coronavirus. Ben je geïnteresseerd en wil je gebruik maken van dit aanbod en je leerlingen een leuke en leerzame online les bezorgen? Stuur dan een mail naar info@c3.nl.

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons actuele aanbod aan gratis lesmaterialen en activiteiten.

Aanmelden