11 oktober 2023

Wil jij, net als Columbus, experimenteren en ontdekken?

Kom 15 maart naar de 15e landelijke Natuur, Wetenschap en Techniekconferentie in Egmond aan Zee die in het teken staat van Het ei van Columbus. C3 is partner van de conferentie en verzorgt die dag een eigen programmalijn, waarin docenten aan de slag gaan met praktische experimenten uit het Ontdek chemie-programma. De leerlingen ontdekken wat chemie is aan de hand van simpele proefjes met zichtbare effecten.

Meld je nu aan voor de ontvangst van een notificatie per mail als de inschrijving opent.

Je ontvangt dan het programma en kunt je als een van de eersten inschrijven. Neem je collega’s mee en ga samen op ontdekkingsreis!

Thema: ‘Het ei van Columbus’
De natuur experimenteert al miljoenen jaren, de techniek laat ons (meestal) niet in de steek en wetenschap verwondert. Een oplossing voor iets moeilijks is soms juist eenvoudig. Tenminste, dat lijkt zo, je moet het maar net zien. Dat is wat ontdekkingsreiziger Christoffel Columbus ons ooit wilde meegeven, vandaar de uitdrukking ‘Het ei van Columbus’.

Tijdens de conferentie en de meer dan dertig (buiten)workshops en een handvol interactieve lezingen krijg je een scheepsvracht vol ideeën en oplossingen om lekker praktisch aan de slag te gaan met je leerlingen. Zo stimuleer je ze met dezelfde open blik als Columbus de wereld te ontdekken. Alle ervaringen op deze goedgevulde dag, inclusief Keynote, informatiemarkt en afsluitend diner, gaan je zeker geen windeieren leggen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons actuele aanbod aan gratis lesmaterialen en activiteiten.

Aanmelden