5 oktober 2021

Images@Work Challenge
Houd vanaf oktober ons Instagramaccount exactwatjezoekt.nl in de gaten! De komende maanden beheert iedere week een ander scholierenteam ons account. Het gaat om scholieren van havo of vwo die, voor hun profielwerkstuk, samenwerken met onderzoekers of professionals van bedrijven of universiteiten. Ze werken mee aan actuele vraagstukken rondom duurzaamheid, voeding, energie en klimaat in het kader van ons programma Imagination at Work. Het scholierenteam met de meest creatieve Instagramweek ontvangt tijdens de finale van Imagination at Work een Polaroidcamera voor ieder teamlid. Volg exactwatjezoekt.nl op Instagram en krijg een uniek kijkje in de wereld van chemie en life sciences door de ogen van scholieren.

Imagination at Work
Dit  programma zorgt ervoor dat jongeren meer inzicht krijgen in duurzaamheidsvraagstukken en dat ze waardevolle ontmoetingen hebben met wetenschappers en vakmensen uit de chemie en life sciences. Ze krijgen de kans mee te werken aan vraagstukken die belangrijk zijn voor hun eigen toekomst. Ook is het een kennismaking met het beroepenveld en stimuleert het scholieren om na te denken over wie ze willen zijn, wat ze willen worden, welke opleidingen daarbij passen en de keuzes die ze maken tijdens de middelbare school.

Zoek jij of zoeken jouw leerlingen ook een cool onderwerp voor het profielwerkstuk? Ga dan naar Imagination at Work voor meer informatie. De deelnemers van het beste team winnen ieder 500 euro collegegeld.

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons actuele aanbod aan gratis lesmaterialen en activiteiten.

Aanmelden