Bedrijven in de chemie en life sciences, brancheverenigingen, universiteiten en hogescholen zijn belangrijke partners voor c3. Zij steunen de programma’s en projecten van c3 financieel en denken mee over de inhoud. Ook zetten zij hun experts in voor gastlessen, werken mee aan informatiemarkten over studies en beroepen of openen hun deuren om scholieren kennis te laten maken met het lab.

Bedrijvennetwerk Imagination at work
Ter ere van haar 25-jarig jubileum in 2018 richt c3 een speciaal bedrijvennetwerk op. Namens deze partners gaan we werken aan een maatschappelijk verjaardagscadeau voor de samenleving, in het bijzonder voor de jeugd. Het gaat om een landelijk programma waarin scholieren met bedrijven en universiteiten samenwerken aan een duurzame samenleving. Voor het programma wordt een stuurgroep ingericht met vertegenwoordigers uit het bedrijvennetwerk.

 

Doen we het samen?
Voor leerlingen op het basisonderwijs betekent Imagination at work een eerste kennismaking met onderzoek, wetenschap en de wereld van chemie. Op het vmbo, de havo en het vwo gaan leerlingen in het kader van hun profielwerkstuk of sectorwerkstuk daadwerkelijk aan de slag met wetenschappers en vakmensen. Zo kunnen zij meewerken aan duurzame oplossingen voor vraagstukken rondom voeding, water en klimaat en door middel van presentaties hun klasgenoten hierbij betrekken. Ook worden zij zich bewust van de processen in een bedrijf en wat voor beroepen en studies hierbij passen.

Instappen als jubileumpartner betekent meewerken aan talentontwikkeling voor chemie en life sciences. Als we in de toekomst goede onderzoekers en vakmensen in de chemie en life sciences willen, is het een gezamenlijke verantwoordelijkheid om de jeugd de kans te geven deze wereld te laten ontdekken.

      

Vaste partner:

Jubileumpartners:


Doe ook mee en investeer in:

 • Een positieve en enthousiasmerende boodschap over chemie en life sciences
 • Kansen voor kinderen en jongeren om via het onderwijs actief met chemie in aanraking te komen
 • Nieuwe inzichten en toekomstig talent; van vakman tot wetenschapper

Wat houdt het jubileumpartnerschap in?

 • U doneert jaarlijks minstens 2.500 euro aan Centrum JongerenCommunicatie Chemie
 • U garandeert dit voor 5 jaar zodat de continuïteit blijft gewaarborgd

Wat betekent het voor u?

 • Een essentiële bijdrage aan talentontwikkeling en positieve beeldvorming voor de branche chemie en life sciences
 • Een nieuw maatschappelijk relatienetwerk binnen de chemie
 • Een jaarlijkse netwerkborrel
 • Een uitnodiging voor de jaarlijkse relatiebijeenkomst van c3
 • Zichtbaarheid voor uw bedrijf als jubileumpartner
 • Voorrang voor wetenschappers en vakmensen uit uw bedrijf bij deelname aan Imagination at work

Meer weten?

Op imaginationatwork.nl staat meer informatie over het programma. Wilt u verder worden geïnformeerd over het jubileumpartnerschap, neem dan contact op met Susanne Schoenmacker, manager marketing en communicatie, telefoon: (070) 337 87 86 of e-mail: sschoenmacker@c3.nl