Woudschoten Chemie Conferentie 2022

De inschrijving voor de Woudschoten Chemie Conferentie 2022 is geopend. Schrijf je direct in! Het volledige programma kun je hier bekijken. Voor docenten in opleiding is er een speciaal programma.

Verbinding geeft energie

We zijn zeer verheugd dat elk jaar ruim 350 scheikundedocenten en toa’s uit het hele land deelnemen aan de Woudschoten Chemie Conferentie. De organisatie van de 31e editie toonde aan dat het een onmisbaar evenement is voor iedereen met hart voor het scheikundeonderwijs.

De Woudschoten Chemie Conferentie is dan ook een ontmoetingsplek vol energie, voor en door scheikundedocenten en toa’s. Het borrelt en pruttelt. Er ontstaan goede ideeën en nieuwe verbindingen. Er wordt nieuwe energie opgedaan voor lessen. Daarom is het thema van de nieuwste editie ‘Verbinding geeft energie’.

Wat geeft jou energie? Welke verbindingen zijn cruciaal in jouw scheikundelessen? Ontdek het op de nieuwste editie van Woudschoten. Dé scheikundeconferentie voor vakinhoud, didactiek, onderwijsvormen en nieuwe thema’s zoals circulaire chemie, klimaat, voeding en gezondheid.

We hopen u op 3, 4 en 5 november 2022 te mogen verwelkomen bij de 32e editie van de Woudschoten Chemie Conferentie. Graag tot dan!

Gjalt Prins
Voorzitter voorbereidingscommissie Woudschoten Chemie Conferentie
Marijn Meijer
Directeur C3
.

Hoofdsponsor van de conferentie

 

Sponsoren
               

Locatie

Woudschoten Conferentiecentrum
Woudenbergseweg 54
3707 HX Zeist
Nederland

Website: www.woudschoten.nl

Routebeschrijving met google vanaf je adres

Routebeschrijving auto en OV

Contactgegevens

De organisatie is bereikbaar via:
Secretariaat Woudschoten Chemie Conferentie
e-mail: wcc@c3.nl
tel.: 06 – 28 67 13 10 of 070 – 337 87 88

Archief