Woudschoten Chemie Conferentie 2023

De 32e editie van de Woudschoten Chemie Conferentie 2022 was een groot succes! Bekijk de foto’s van de conferentiedagen en de powerpoints van lezingen, werkgroepen en masterclasses.

Zeker zijn dat je geen editie meer mist? Meld je dan hier aan voor de jaarlijkse mailnotificatie van de Woudschoten Chemie Conferentie.

Verbinding gaf energie!

We zijn zeer verheugd dat ook in 2022 ruim 300 scheikundedocenten en toa’s uit het hele land deelnamen aan de Woudschoten Chemie Conferentie. De organisatie van de 32e editie toonde aan dat het wederom een onmisbaar evenement is voor iedereen met hart voor het scheikundeonderwijs.

De Woudschoten Chemie Conferentie was dan ook een ontmoetingsplek vol energie, voor en door scheikundedocenten en toa’s. Het borrelde en pruttelde. Er ontstonden goede ideeën en nieuwe verbindingen. Er werd nieuwe energie opgedaan voor lessen. Het thema ‘Verbinding geeft energie’ kwam volledig tot zijn recht.

Als organisatie blikken wij terug op een geslaagde conferentie en nemen wij alle successen mee naar de nieuwste editie.

We hopen u op 2, 3 en 4 november 2023 te mogen verwelkomen bij de 33e editie van de Woudschoten Chemie Conferentie. Graag tot dan!

Gjalt Prins
Voorzitter voorbereidingscommissie Woudschoten Chemie Conferentie
Jeroen Sijbers
Directeur C3
.

Aanmelden jaarlijkse notificatie Woudschoten Chemie Conferentie

Zeker weten dat je nooit meer een Woudschoten Chemie Conferentie mist? Meld je dan nu aan voor de jaarlijkse notificatie.

_

Hoofdsponsor van de conferentie