Centrum JongerenCommunicatie Chemie heeft meerdere partners en werkt samen met bedrijven, brancheverenigingen, onderwijsinstellingen en andere organisaties die zich bezighouden met talentontwikkeling bij jongeren.

Vaste partners

C3 ontvangt steun van haar vaste partners:  VNCI, KNCV en DAS.

In 1993 richtten KNCV, NVON en Koninklijke VNCI samen het Centrum JongerenCommunicatie Chemie op. Later sloot de vaste partner DAS (2007) zich hierbij aan. De huidige vaste partners zijn:

VNCI
De branchevereniging van de chemische industrie in Nederland.
.
.
DAS
Het landelijk samenwerkings-verband van hbo-opleidingen die een Bachelor of Science diploma in het domein Applied Science afgeven.
KNCV
De vereniging van mensen met passie voor moleculen.
.
.
.

 

 

Projectpartners

Naast de vaste partners werkt C3 samen met projectpartners voor haar programma’s voor het basis- en voortgezet onderwijs. C3 ontvangt hierin steun en advies van verschillende bedrijven en organisaties.

 

Diverse samenwerkingspartners

Voor de organisatie van landelijke en regionale evenementen werkt C3 samen met diverse organisaties die zich bezighouden met talentontwikkeling van jongeren. C3 maakt ook deel uit van verschillende netwerken op het gebied van voorlichting over de chemische en bètatechnische sector.

Wilt u ook partner worden van C3? 

Neem dan contact met ons op! We gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden te verkennen.