Datum: 1 februari 2023
Tijd: 09:00
Locatie: Summa College

Tijdens het Bèta Tournament stellen leerlingen uit het 4e jaar vmbo elkaar op de proef. In teams van drie gaan zij aan de slag met een praktijkopdracht waarin de bètavakken biologie, natuurkunde en scheikunde centraal staan. Een dag lang in de weer met spannende proeven in een echt lab, wat een uitdaging! Het event vindt plaats op 1 februari 2023.

Het Bèta-Tournament is er primair op gericht om leerlingen een onvergetelijke ervaring te laten beleven met een vakoverstijgende praktische opdracht. Echter de organisatie vindt het ook belangrijk dat er veel docenten aanwezig zijn. Zij zijn immers degene die het spreekwoordelijke vlammetje laten branden bij leerlingen.

Voor docenten is er een uitgebreid programma met een aantal workshops. Deze workshops hebben te maken met de opdracht die de leerlingen uitvoeren en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van onderwijs. Afhankelijk van de hoeveelheid deelnemende docenten worden er nog workshops toegevoegd. Sinds dit jaar is deze docentendag erkend als officiële nascholing vanuit de NVON.

Je bent ook welkom als docent als je geen team van leerlingen hebt die deelnemen. Het gaat tenslotte ook om jouw professionalisering.  Dit sluit namelijk aan bij een van onze ambities, namelijk het creëren van een docentennetwerk voor vmbo-docenten.

Aanmelden kan tot vrijdag 20 januari 2023.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons actuele aanbod aan gratis lesmaterialen en activiteiten.

Aanmelden