Datum: 19 t/m 21 november 2019
Tijd: 09:00
Locatie: Zwolle

Superleuk! Wij staan in november met een unieke workshop op de careerdays. Scholieren gaan aan de slag met graffiti én leren de beroepen kennen binnen de verfsector.

Van 19 tot en met 21 november 2019 organiseert Jet-Net & TechNet in samenwerking met Hogeschool Windesheim en Deltion College de Career Day Noord 2019 in Zwolle. Tijdens dit evenement ervaren 500 vmbo leerlingen (3/4 gl en tl) en 1.000 havo 4/vwo 5 (NG/NT) leerlingen de grote variatie aan technische beroepen en bedrijven. De Career Day is de ideale plek om leerlingen te enthousiasmeren over wat technologie is, waar technologie is, wie er werken in de technologie en wat ze er zelf mee kunnen.

De leerlingen nemen deel aan meerdere workshops van bedrijven in dagdelen van drie uur. Zij worden ingedeeld in groepjes van tien, die onder begeleiding staan van een Career Guide. Bij elke bedrijfsstand wordt een workshop verzorgd waarbij de leerlingen meer te weten komen over de werkzaamheden, technologieën en beroepen binnen het bedrijf door zelf aan de slag te gaan!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons actuele aanbod aan gratis lesmaterialen en activiteiten.

Aanmelden