Datum: 14 februari 2019
Tijd: 09:00
Locatie: Hilversum

Hét jaarlijkse congres voor decanen en loopbaanbegeleiders in het vo, vso en mbo. Wij zijn erbij om de deelnemers kennis te laten maken met beroepenoriëntatie en studievoorlichting op het terrein van chemie, life sciences en procestechniek.
Het congres is inmiddels uitverkocht, deelname is helaas niet meer mogelijk.

Wil je scholieren helpen een goede keuze te maken in het vakkenpakket of de studie? Wijs ze op onze activiteiten voor oriëntatie en inspiratie:

Ontdek chemie en life sciences
> Gratis gastlessen over papier en kunststof
> Samenwerken met experts uit het bedrijfsleven en de universitaire wereld voor het profielwerkstuk over onderwerpen rondom duurzaamheid, voeding en klimaat.
> Scholieren werken op deze wijze mee aan hun eigen toekomst en ontdekken de beroepen in en rond het lab.Mijnscheikunde.nl met oefentoetsen en vakinhoud

Ervaar het beroepenveld
> Lab Experience Days bij bedrijven door het hele land: Scholieren werken zelf mee in het lab en maken kennis met de opleidingen in hun regio op de infomarkt
> Week van de Procestechniek

Kies profiel of studie
> Wijs je leerlingen op proef.info over hbo-opleidingen in de Applied Sciences
> Studiekeuze-app Prapp! waarmee leerlingen kunnen testen of Applied Sciences bij hen past
> Exactwatjezoekt.nl dat in het voorjaar van 2019 met een geheel vernieuwde website komt met alle open dagen, meeloopdagen en proefstudeerdagen van alle bètastudies. Ook biedt de site dan een actuele test waarmee scholieren hun studie-interesse kunnen testen.

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons actuele aanbod aan gratis lesmaterialen en activiteiten.

Aanmelden