4 september 2023

De inschrijving voor de Woudschoten Chemie Conferentie 2023 is gesloten

Op 2, 3 en 4 november 2023 vindt weer de jaarlijkse Woudschoten Chemie Conferentie plaats. We kijken er naar uit om tussen de 350 en 400 deelnemers te verwelkomen op dit onmisbare evenement voor iedereen met hart voor het scheikundeonderwijs.\

Meld je nu aan!


De Woudschoten Chemie Conferentie is een ontmoetingsplek vol nieuwe ontdekkingen, voor en door scheikundedocenten en toa’s. Het thema van de conferentie is dit jaar ‘Expeditie chemie’. Want alles begint bij het ontdekken van nieuwe mogelijkheden. Zonder chemie geen mobiele telefoon, geen zeep, medicijnen of alternatieven voor fossiele brandstoffen. Kortom, de chemie is een innovatieve wereld met nieuwe ontdekkingen en ontwikkelingen. Ga jij mee op expeditie? Kom dan naar de 33e editie van de Woudschoten Chemie Conferentie.

Actie: neem je vmbo-collega mee en krijg een abonnement Chemische Feitelijkheden cadeau van de KNCV!

Meer vmbo-docenten op dé nationale conferentie voor het scheikundeonderwijs!

Dit jaar is het programma-aanbod voor vmbo-docenten vergroot. Van werkgroepen over ontwerppractica en didactische vaardigheden tot masterclasses over het ontwerp en schrijven van het PTA, Woudschoten heeft het dit jaar allemaal. Neem daarom jouw vmbo-collega mee en krijg een jaarabonnement Chemische Feitelijkheden voor jullie school cadeau van onze partner de Koninklijke Nederlandse Chemische Vereniging, KNCV!

Bekijk in het programma het aanbod voor vmbo-docenten en maak gebruik van deze eenmalige aanbieding.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons actuele aanbod aan gratis lesmaterialen en activiteiten.

Aanmelden