18 maart 2024

De twintig winnaars van het lespakket ‘Het verfexperiment’ zijn bekend!  Kijk hieronder of je hebt gewonnen en stuur ons via DM van Instagram de adresgegevens van de door jouw genomineerde klas!

Ludieke Instagramactie
In maart 2024 organiseerde C3 een ludieke Instagramactie waarbij klassen een lespakket met lesmaterialen voor de digibordles ‘Het verfexperiment’ konden winnen. Een superleuke les om te doen in de laatste weken voor de zomervakantie! We riepen ouders en leraren op om een klas van een school voor te dragen op onze Instagrampagina. We kregen meer dan 300 reacties!

Selectie winnaars
Onze Instagramvolgers die hieronder staan genoemd, zijn geselecteerd voor een van de dozen. We vragen deze week via Instagram het adres op waar we de actiedoos heen kunnen sturen. Vanaf 25 maart 2024 versturen we de dozen.

dionnecorbey
marloesvandernagel
patricia_van_riel
hannekemaurer
askforkipje
masknep
monique19757
joseheidema
peteralbers
collectedbypommo
huisjebijdebrink
jufson.nl
meijermarjolein
sandra.hoffer.31
_x_melany_x_
curiousleaners
astriddewind1991
marieke_spekschate
jessica_geerds
cindyfloris_art

Niet gewonnen?
Heb je niet gewonnen? Niet getreurd! De materialen die je nodig hebt bij onze digibordlessen zijn huis-, tuin- en keukenmiddelen en snel aangeschaft bij de dagelijkse boodschappen. De bijbehorende labkaarten voor je leerlingen kun je downloaden of bestel je gratis bij ons.

Veel plezier met deze spannende lessen en, mocht dat nog niet het geval zijn, volg ons op Instagram en blijf op de hoogte van onze nieuwe acties en activiteiten!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons actuele aanbod aan gratis lesmaterialen en activiteiten.

Aanmelden