Standhouders kunnen een gratis masterclass verzorgen tijdens de Woudschoten Chemie Conferentie. We hebben dit jaar weer een aantal plekken beschikbaar maar er is wel een nieuwe procedure om daarvoor in aanmerking te komen.

Nieuwe procedure
Dit jaar werkt de inschrijfprocedure voor een masterclass anders dan voorgaande jaren. Je kunt je met een onderwerp aanmelden en vervolgens bepaalt onze programmacommissie of dit passend is en een goede aanvulling op het totale aanbod. In de commissie zitten externe vrijwilligers uit het scheikundeveld en C3 beschouwt hun beslissing als bindend.

Aanmelden
Aanmelden voor het geven van een masterclass kan net zoals voorgaande jaren via het aanmeldformulier voor de standhouders. Je kunt de omschrijving van de masterclass direct meesturen met het inschrijfformulier of vóór vrijdag 24 mei insturen naar wcc@c3.nl. Halverwege juni hoor je dan of jouw masterclass geselecteerd is.

Chemie smaakt naar meer
Het thema dit jaar is ‘Chemie smaakt naar meer’. We hopen dat dit thema inspiratie biedt voor mooie en aantrekkelijke masterclasses. Uit de enquête onder de deelnemers van vorig jaar blijkt dat ze het waarderen als de masterclasses daadwerkelijk verbinding hebben met het thema. Een inhoudelijk verhaal dat hen ondersteunt in de lessen, zorgt voor beduidend meer en enthousiaste deelnemers dan een presentatie rondom het eigen onderwijsproduct.