Standhouders Woudschoten Chemie Conferentie

Met veel plezier kijken we terug op een geslaagde Woudschoten Chemie Conferentie (WCC) in 2021. Wij zijn alweer druk bezig met de voorbereidingen voor de nieuwe onderwijsmarkt op vrijdag 4 november 2022. Zo krijgt de inschrijving voor een stand een andere opzet. Onderstaand delen wij alle informatie!

Inschrijving stands via deze website vanaf 18 mei a.s.

Let op: de toekenning van standruimte gaat anders dan voorgaande jaren.

Standhouders schrijven zich voor de komende editie direct in op de stand naar keuze. Er is onderscheid in prijs tussen de stands. Zo zijn de meer gewilde standplekken in de foyer duurder dan die op de eerste verdieping.

Is jouw organisatie ook van de partij? We gaan er samen met 350 scheikundedocenten en toa’s weer een inspirerende dag van maken!

Trouwe standhouders krijgen als eerste de mogelijkheid om zich in te schrijven. We sturen hen daarom op woensdag 18 mei een notificatie via de mail. Voor inschrijving geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

 

Masterclasses: gratis aangeboden
Het thema dit jaar is ‘Verbinding geeft energie’ en we hopen dat dit inspiratie biedt voor mooie en aantrekkelijke masterclasses. Standhouders kunnen een gratis masterclass verzorgen. Er zijn maximaal acht plekken voor standhouders beschikbaar. Hiervoor geldt ook wie het het eerst komt, wie het eerst maalt.

 

Terugblik op vorig jaar

Al jaren is de conferentie in Nederland de grootste ontmoetingsplek voor docenten scheikunde, toa’s, docenten in opleiding, onderwijsontwikkelaars en vakdidactici. Na afloop van de 31e editie waren we zeer benieuwd naar de ervaringen van de standhouders. Fijn dat bijna iedereen de enquête heeft ingevuld. We hebben de resultaten op een rijtje gezet.

 

Docenten en toa’s NaSk2
Het aanbod van de Woudschoten Chemie Conferentie richt zich met name op het havo- en vwo-onderwijs. De helft van de scholieren zit echter op het vmbo en gezien het tekort aan mbo’ers in de technische sector kan het NaSk-onderwijs support gebruiken.Om de vmbo-docenten en -toa’s te motiveren naar de Woudschoten Chemie Conferentie te komen, roepen we daarom standhouders op ook NaSk2-materiaal aan te bieden.