19 mei 2021

In samenwerking met het Freudenthal Instituut gaat C3 de meerdaagse Woudschoten Chemie Conferentie organiseren en daar zijn we bijzonder trots op! Dit jaar vindt deze plaats op 5 en 6 november met het thema ‘Duurzaamheid in chemie en onderwijs’.

C3 wil, als intermediair voor de chemische sector en de bètastudies, een baken zijn binnen het scheikundig onderwijs. Het organiseren van dé jaarlijkse conferentie voor docenten scheikunde en toa’s sluit aan bij deze ambitie.

Ontmoetingsplek
De  Woudschoten Chemie Conferentie is de conferentie voor docenten in het scheikundeonderwijs voor vmbo-, havo- en vwo-leerlingen in Nederland waaraan elk jaar ruim 350 scheikundedocenten uit heel het land deelnemen. De conferentie is inmiddels een onmisbare ontmoetingsplek geworden voor de familie van chemiedocenten. Het scheikundeonderwijs is en blijft in beweging, de conferentie is de plek om gezamenlijk even stil te staan en kennis te delen over vakinhoud, onderwijsvormen en thematieken.

Woudschoten Chemie 2021
Zet nu alvast de data 4, 5 en 6 november in je agenda! Vanwege het coronavirus dienen we rekening te houden met verschillende omstandigheden waaronder we de conferentie kunnen organiseren. Begin september verwachten we het programma definitief rond te hebben en opent de inschrijving. Alle deelnemers van het afgelopen jaar krijgen hierover automatisch een mail toegestuurd. Was je er niet bij en wil je ook een notificatie ontvangen? Geef ons dan je mailadres even door.

Notificatie Woudschoten Chemie Conferentie 2021

Ontvang een mailbericht als de inschrijving voor de Woudschoten Chemie Conferentie 2021 is geopend.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons actuele aanbod aan gratis lesmaterialen en activiteiten.

Aanmelden