Actie: neem je vmbo-collega mee en krijg een abonnement Chemische Feitelijkheden cadeau van de KNCV!

Meer vmbo-docenten op dé nationale conferentie voor het scheikundeonderwijs!

Dit jaar is het programma-aanbod voor vmbo-docenten vergroot. Van werkgroepen over ontwerppractica en didactische vaardigheden tot masterclasses over het ontwerp en schrijven van het PTA, Woudschoten heeft het dit jaar allemaal. Neem daarom jouw vmbo-collega mee en krijg een jaarabonnement Chemische Feitelijkheden voor jullie school cadeau van onze partner de Koninklijke Nederlandse Chemische Vereniging, KNCV!

Bekijk in het programma het aanbod voor vmbo-docenten en maak gebruik van deze eenmalige aanbieding.

Actievoorwaarden 

  • Deelname aan deze actie is alleen mogelijk bij inschrijving voor deelname aan de woudschoten chemie conferentie via het desbetreffende inschrijfformulier. De collega’s geven zich beide afzonderlijk op als deelnemers voor de actie in het inschrijfformulier voor de conferentie.
  • Minimaal een van twee collega’s moet les geven aan vmbo of mavo.
  • Om de collega’s aan elkaar te koppelen heeft C3 de volledige naam nodig van de betreffende collega bij aanmelding voor de actie. Deelname aan deze actie wordt pas bevestigd wanneer zowel de collega’s zich ingeschreven heeft voor de conferentie en de docenten op dezelfde school lesgeven. We hanteren hierbij het BRIN-nummer, om te bepalen of het om dezelfde school gaat. Het BRIN-nummer moet door beide docenten worden ingevuld in het inschrijfformulier.
  • Om het jaarabonnement te ontvangen heeft de KNCV van iedere deelnemende docent de volgende gegevens nodig: volledige naam, e-mailadres, naam school, postadres school, functie. De KNCV gebruikt deze gegevens uitsluitend om gedurende de looptijd van het abonnement de docenten te benaderen voor feedback en om hen aan het einde van de looptijd een aanbieding te doen.
  • Wanneer aan alle voorwaarden van de actie voldaan wordt, krijgt de desbetreffende school een jaarabonnement op Chemische Feitelijkheden cadeau van de KNCV.